FABRICAT ÎN ITALIA
chat now
WhatsApp Chat
Leave us a message, we will reply as soon as possible
Cultura, Arta și Frumusețea sunt ingrediente fundamentale ale tuturor rețetelor noastre, o imagine de înalt profil estetic, care se combină cu know-how-ul artizanal, cu o etică de lucru ireproșabilă, care vizează excelența în ceașcă, datorită prăjirii lente și calibrate pe origini unice pentru toate cafelele noastre.
Să evalueze etica, responsabilitatea și transparența companiei prin integrarea obiectivelor sociale și de mediu în evaluarea performanței angajaților, raportarea impactului și implicarea acționarilor.
Atenția Bazzara față de estetică este o parte importantă a identității mărcii lor și ajută la crearea unei experiențe memorabile și plăcute pentru iubitorii de cafea.
Talentul și experiența oamenilor noștri sunt cheia pentru a contribui la succesul afacerii. Abilitățile solide și entuziasmul sunt ingredientele noastre fundamentale.
Amestecurile noastre
Fabricat în Italia – calitatea produsului și designul sunt trăsături distinctive ale producției Bazzara.

Pure Origins

Brazil Yellow Bourbon / Colombia Supremo / Costa Rica SHB / El Salvador SHG / Ethiopia Sidamo / Guatemala SHB / India Monsooned Malabar / Jamaica Blue Mountain / Kenya AA / Nicaragua Matagalpa / Papua New Guinea / Santo Domingo AA

Contactează-ne

Colaborați cu noi ca distribuitor pentru a vă dezvolta afacerea.
chat now
WhatsApp Chat
Leave us a message, we will reply as soon as possible


    Switch to English

    ©2023 Bazzara S.r.l. | P.IVA: 00949800320 | 
    Termini e condizioni | Privacy Policy | Cookie Policy